dish image 29

ВІДБИВНІ З М’ЯСА ЯГНЯТИ З ІНДІЙСЬКИМИ ПРЯНОСТЯМИ

  • КІЛЬКІСТЬ ПОРЦІЙ

    4 ПОРЦІЇ
  • ЧАС ПІДГОТОВКИ

    10 ХВИЛИН
  • ВРЕМЯ МАРИНОВАНИЯ

    1-2 ГОДИНИ
  • РЕЖИМ СМАЖЕННЯ

    ПРЯМИЙ СИЛЬНИЙ ЖАР (230-290 °С)
  • ЧАС СМАЖЕННЯ

    4-6 ХВИЛИН

ПРИГОТУВАННЯ

  1. Перемішайте усі інгредієнти маринаду.
  2. Викладіть відбивні на велику страву з бортиком, полийте маринадом, ретельно перемішайте. Накрийте відбивні харчовою плівкою та приберіть у холодильник на 1-2 години.
  3. Дістаньте відбивні з холодильника за 20-30 хвилин до приготування. Підготуйте гриль для роботи в режимі прямого жару.
  4. Очистіть решітку гриля спеціальною щіткою. Смажте відбивні під кришкою в режимі прямого сильного жару до бажаного ступеня готовності (4-6 хвилин – слабкий ступінь прожарювання, м’ясо всередині залишається яскраво-рожевим). Один раз переверніть. Наприкінці приготування на відбивних повинен з’явитися характерний для гриля візерунок.
  5. Зніміть з вогню та залиште на 3-5 хвилин. Подавайте відбивні гарячими, за бажанням зі скибочками лайма.

ІНГРІДІЄНТИ

ДЛЯ МАРИНАДУ

  • 4 ст. л. оливкової олії
  • 2 ст. л. свіжого соку лайма
  • 1 ст. часнику, видавити через прес
  • 1\2 ч. л. крупної морської солі
  • 1 ч. л. меленого насіння коріандру
  • 1 ч. л. меленої зіри
  • 1\2 ч. л. меленого імбиру
  • 1\2 ч. л. свіжомеленого чорного перцю

 

  • 16 відбивних з м’яса ягняти, кожна завтовшки 2 см, зрізати зайвий жир
  • 1 лайм, розрізати на 8 частин (за бажанням)
    Grill Master
    Ваш кошик порожнійПовернення до магазину