dish image 19

СКИРТ-СТЕЙКИ З ДРІБНОЮ КАРТОПЛЕЮ ТА ФЕТОЮ

  • КІЛЬКІСТЬ ПОРЦІЙ

    4 ПОРЦІЇ
  • ЧАС ПІДГОТОВКИ

    15 ХВИЛИН
  • РЕЖИМ СМАЖЕННЯ

    НЕПРЯМИЙ ТА ПРЯМИЙ СИЛЬНИЙ ЖАР (230-290 °С)
  • ЧАС СМАЖЕННЯ

    35-45 ХВИЛИН
  • ПРИЛАДДЯ

    ДЕКО ДЛЯ СМАЖЕННЯ, ВЕЛИКИЙ ПІДДОН З ФОЛЬГИ

ПРИГОТУВАННЯ

  1. Підготуйте гриль для роботи в режимі прямого та непрямого сильного жару.
  2. Змішайте усі інгредієнти пряної суміші.
  3. Картоплю почистіть і розріжте на четвертинки. Полийте маслом, посоліть.
  4. Нагрійте деко для смаження в режимі непрямої сильної спеки протягом 10 хвилини. Викладіть картоплю на лист і смажте під кришкою 30-40 хвилин, поки він не підрум’яниться і не стане м’яким. Перемішайте за цей час 2-3 рази.
  5. Через 10 хвилин після початку приготування картоплі натріть м’ясо пряною сумішшю та залиште на 20-30 хвилин при кімнатній температурі.
  6. Готову картоплю перекладіть у піддон, додайте сир і петрушку, перемішайте, посоліть і поперчіть за смаком. Поки смажаться стейки, залиште піддон у зоні непрямої спеки.
  7. Смажте стейки під кришкою в режимі прямого сильного жару до бажаного ступеня готовності (4-6 хвилин – слабка ступінь прожарювання, м’ясо всередині залишається яскраво-рожевим). Один раз переверніть. Перекладіть стейки на обробну дошку, залиште на 3-5 хвилин. Тонко наріжте їх упоперек волокон і подавайте на стіл разом із картоплею

ІНГРІДІЄНТИ

ДЛЯ ПРЯНОЇ СУМІШІ

  • 1 ч. л. великої морської солі
  • 1 ч. л. меленої зіри
  • 1\2 ч. л. гранульованого часнику
  • 1\4 ч. л. свіжомеленого чорного перцю
  • 700 г дрібної картоплі (не більше 5 см)
  • 2 ст. л. оливкової олії
  • 1\2 ч. л. крупної морської солі

 

  • 2 скирт-стейки з пашини, кожен по 350 г, зрізати зайвий жир
  • 70 г розфарбованої фети
  • 2 ст. л. рубаної зелені петрушки
  • крупна морська сіль
    Grill Master
    Ваш кошик порожнійПовернення до магазину