dish image 58

ГРУДИНКА У ТАМАРИНДОВІЙ ГЛАЗУРІ

  • КІЛЬКІСТЬ ПОРЦІЙ

    НА 6 ПОРЦІЙ
  • ЧАС ПІДГОТОВКИ

    10 ХВИЛИН
  • ЧАС МАРИНУВАННЯ

    20-30 ХВИЛИН
  • РЕЖИМ СМАЖЕННЯ

    НЕПРЯМИЙ СЕРЕДНІЙ ЖАР (175-230 °С)
  • ЧАС СМАЖЕННЯ

    45-50 ХВИЛИН

ПРИГОТУВАННЯ

  1. Перемішайте всі інгредієнти глазурі. Відкладіть 4 ст. л. для змащування м’яса під час смаження.
  2. Змастіть м’ясо глазур’ю і маринуйте 20-30 хвилин за кімнатної температури.
  3. Підготуйте гриль для непрямого середнього жару.
  4. Очистіть решітку гриля спеціальною щіткою. Готові м’ясо 20 хвилин під кришкою у режимі непрямої середньої спеки. Переверніть, змастіть глазур’ю та готові ще 25-30 хвилин.
  5. Зніміть м’ясо з гриля, щільно загорніть у фольгу і залиште на півгодини, потім подавайте на стіл.

ІНГРЕДІЄНТИ

ДЛЯ ГЛАЗУРІ

  • 150 г пасти з тамаринду
  • 5 ст. л. соєвого соусу
  • 5 ст. л. тростинного цукру
  • 4 ст. води
  • 0,5 ч. л. свіжомеленого чорного перцю
  • 0,5 ч. л. гранульованого часнику
  • 0,25 ч. л. кайенського перцю

 

  • 12 шматочків із передньої частини свинячої грудинки, всього 1,5 – 1,75 кг
    Grill Master
    Ваш кошик порожнійПовернення до магазину