Очистіть решітку гриля спеціальною щіткою. Готові м’ясо 20 хвилин під кришкою у режимі непрямої середньої спеки. Переверніть, змастіть глазур’ю та готові ще 25-30 хвилин.
Зніміть м’ясо з гриля, щільно загорніть у фольгу і залиште на півгодини, потім подавайте на стіл.
ІНГРЕДІЄНТИ
ДЛЯ ГЛАЗУРІ
150 г пасти з тамаринду
5 ст. л. соєвого соусу
5 ст. л. тростинного цукру
4 ст. води
0,5 ч. л. свіжомеленого чорного перцю
0,5 ч. л. гранульованого часнику
0,25 ч. л. кайенського перцю
12 шматочків із передньої частини свинячої грудинки, всього 1,5 – 1,75 кг